Over ons

VINCI Facilities biedt op maat gemaakte oplossingen voor facility management die multi-technisch onderhoud, exploitatie en diensten voor de gebruikers combineren.

Dankzij de aanwezigheid dicht bij hun klanten, kunnen de business units van VINCI Facilities zich aanpassen aan de lokale omstandigheden, begrijpen zij de verwachtingen van de klantĀ en kunnen ze snel ingrijpenĀ waar nodig. Om te voldoen aan de eisen van multi-sites contracten, stellen ze een speciale coƶrdinatiestructuur op. De business units leveren diensten voor tertiaire en industriĆ«le sites, grote openbare gebouwen en de zogenaamde ā€œkritischeā€ sites, zoals datacenters.

De uitgebreide kennis van de levenscyclus van gebouwen en de ervaring als operatorĀ zorgen ervoor dat VINCI Facilities over de nodige ervaring beschikt om aan de verwachtingen van de klanten te voldoen. De business units beschikken over de juiste serviceĀ mentaliteit om een duurzaam partnerschap, gebaseerd op vertrouwen, te creĆ«ren.

Het verzorgen van gebouwen, de eindgebruikers en de impact op de omgeving
VINCI Facilities biedt facility management diensten voor gebouwen en hun gebruikers door:
  • Te zorgen voor het onderhoud van gebouwen met de technische expertise van de teams enĀ zo de potentiĆ«le waarde van uw vastgoed te verhogen,
  • Multi-technisch onderhoud uit te voeren, te zorgen voor het comfort van deĀ gebruikers van het gebouw en het verbeteren van hun werkomgeving ā€“ steeds klantgericht,
  • De impact op het milieu te verminderen door een optimalisatie van het energieverbruik.
Een breed scala aan diensten om energie-efficiƫntie te garanderen
VINCI Facilities biedt schaalbare diensten op gebied van energie-efficiƫntie om aan de eisen van de klant, alsook van het gebouw, tegemoet te komen:
  • Audits en metingen,
  • Advies bij renovatie en exploitatie,
  • Facility management,
  • Bewustmakingsprogrammaā€™s voor gebruikers.